Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ark - anima-ráció konzultánsok
GPOP-MBTI kártyacsomag
Jungiánus személyiségprofil kártya

Mindazon trénereknek, tanácsadóknak, coachoknak és HR-eseknek, akik a jungiánus személyiségprofillal dolgoznak, legyen az Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI) vagy Golden Profiler of Personality© (GPOP), szükségük lehet egy olyan eszközre, amellyel gyorsan, játékosan és interaktívan meg lehet állapítani valakinek a személyiségtípusát. Erre fejlesztettük ki a Személyiségprofil-kártyát, amelyen karikatúrák és szövegek segítségével az ügyfél (munkatárs) típusa meghatározható. Mivel a folyamat eredményeként az ügyfél négy betűje (energiaforrás, észlelés, döntéshozatal, életstílus) derül ki, a kártya alkalmazójának rendelkeznie kell a megfelelő tudással, és átadható típusleírással.

Ezt megtámogatandó, ha legalább tíz érdeklődő összejön, szervezünk GPOP minősítő tréninget, amelyen nemzetközi sztenderdek alapján felkészítjük a résztvevőket a GPOP kérdőív alkalmazására. Ezen túlmenően tartunk olyan egy napos tréninget, ahol ötleteket adunk arra, és gyakoroljuk, hogyan lehet a kártyát csoport- illetve egyszemélyes helyzetekben használni.

A kártya nem bemért eszköz a személyiségtípus meghatározására, ezért különösen szükséges az egyébként bemért eszközökkel is elengedhetetlen személyes validálást (az érintett személy által történő visszaigazolást) megtenni. Ennek módját is tanítjuk az egynapos kártyahasználati tréningen.

Kapcsolatfelvétel
Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Kattintson ide, és lépjen máris kapcsolatba velünk!
A fotókat készítette: Schmideg Ádám | adam.schmideg.net © Copyright Anima-Ráció Konzultánsok