Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ark - anima-ráció konzultánsok
Minősítő tréningek

GPOP® minősítő tréning

A Golden Profiler of Personality® személyiségprofil (ld. Kérdőívek) minősítő tréningje. Ez a kérdőív négy alapdimenzióban ugyanolyan, mint az MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator). A különbség az, hogy van jogtiszta kérdőív magyarul, illetve annyival több,  hogy az egyes skálákhoz vannak alskálák is, ami nagyon megkönnyíti a kérdőív eredményeinek értelmezését, illetve stressz-skála is van hozzá.

A négy alapdimenzió Carl Gustav Jung preferencia-elméletére épül, aki szerint vannak velünk született pshichológiai preferenciáink, éppen úgy, mint a jobb- vagy balkezesség. Ezek a POP-ban négy mezőben jelennek meg:

  • ahonnan energiát gyűjtünk (extraverzió-introverzió), illetve
  • ahogyan információt gyűjtünk a környezetből (érzékelés-intuíció),
  • ahogyan feldolgozzuk ezeket az információkat (gondolkodás-érzés),
  • ahogyan a külvilágban megnyilvánulunk (megítélés-észlelés).

Ezek a preferenciák sajátos személyiségtípusokká kapcsolódnak össze. A személyiségünk ezen típusa nyilvánul meg abban, ahogyan a körülöttünk lévő személyekhez és dolgokhoz viszonyulunk, ahogyan cselekszünk és kommunikálunk, abban, amit kedvelünk másokban, vagy amit nehezen viselünk el bennük. Megismerve ezeket jelentős felismerésekre juthatunk eddigi sikereink és kudarcaink gyökereiről, és így közelebb kerülhetünk a kívánt változtatás irányának és módjának a megtalálásához.

Aki elvégzi a minősítőt tréninget, az megvásárolhatja és használhatja a magyar, angol és német on-line kérdőívet.

A minősítő tréningen megtanítjuk az elméletet, a tipológia történetét, a rendszer felépítését, az eredmény értelmezését, és gyakoroltatjuk a visszajelzés adását. A három nap végén  a résztvevők írásbeli vizsgát tesznek, nemzetközi sztenderdek alapján.

A minősítő tréningen részvételt azoknak javasoljuk, akik vezetőként, HR szakemberként, tanácsadóként, trénerként szükséges, hogy foglalkozzanak emberekkel, együttműködési és vezetési kérdésekkel.

A tréninget Erős Ilona és Richard Bents, a magyar kérdőív gondozói tartják. Tolmácsolást biztosítunk.
Kapcsolatfelvétel
Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Kattintson ide, és lépjen máris kapcsolatba velünk!
A fotókat készítette: Schmideg Ádám | adam.schmideg.net © Copyright Anima-Ráció Konzultánsok