Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ark - anima-ráció konzultánsok
Partnereink
Flow Csoport
Flow Csoport

1999-ben létrejött hálózat 2001-ben megújított szervezete, tagjai tanácsadó cégek. A nevet Csíkszentmihályi Mihály flow concepciójából vettük. A tanácsadói és tréner szakma egyik vezető szerveződése lett a csoport. Az együttműködéssel az ügyfelek nagyon változatos igényeit tudjuk kielégíteni.

   
Future System
Future Systems Consulting

Multinacionális tanácsadó cég, amely elsősorban nemzetközi tulajdonlású és működésű cégek számára nyújtott tanácsadásra szakosodott. Kifejlesztett és gondoz olyan mérési eszközöket, és ezekhez kapcsolódó eljárásokat, amelyek a szervezet és a vezetők hatékonyságának mérését és fejlesztését szolgálja. Mi az eddigiekben az ARPe (autoritás – felelősség – hatóerő) és a CAS (a változás beindítása – kiterjesztése – fenntartása) kérdőíveket és fejlesztési eljárásokat vettük át tőlük, illetve működünk együtt ezek magyarországi honosításában, a vásárlásra feljogosító nemzetközi akkreditációs (minősítő) tréningek lefolytatásában.

   
SzMT
Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága - SzMT

Az SzMT tagjai olyan tanácsadók, trénerek és szervezeti vezetők, akik saját fejlődésük forrásaként használják ezt a szakmai közösséget. Erős Ilona eddigi, az SzMT-ért folytatott munkásságát 2002-ben az elnökség tiszteletbeli tagsággal, 2003-ban pedig a tagság a Szakmáért és a Közösségért Mezei Julcsi díjával értékelte.

   
MaG
Magyar Gestalt Egyesület – MaG

A MaG 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy a Gestalt irányzatról szóló ismeretek és szemlélet minél szélesebb körben váljon ismertté Magyarországon. Az Egyesület képviseli a Gestalt orientációjú tanácsadók, szervezetfejlesztők és terapeuták érdekeit. A szervezet nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi szakmai és együttműködési kapcsolatokra. 2013-tól Az EAGT-ben a MaG Magyarország kizárólagos képviselője.

   
ShareOn
Share-On

A Share-On többnyelvű tudásmegosztó rendszer, elsősorban vezetésfejlesztéssel kapcsolatos új szakmai anyagok terjesztésére.

   
Erős Ilona
Dr. Erős Ilona
coach, szervezeti tanácsadó, tréner személyes honlapja
   
INTAGIO
INTAGIO

Az INTAGIO (International Association for Gestalt in Organizations) egy 2013-ban alapított nemzetközi szervezet azzal a céllal, hogy a szervezetekben alkalmazott Gestalt elméletét, módszertanát és gyakorlatát segítse elő annak érdekében, hogy mi, egzisztenciális lények egyedileg és függetlenül tegyünk azért a társadalomért, amelyben élünk, dolgozunk és meghalunk.

„Szervezetek” alatt vállalkozásokat értünk, ugyancsak önkéntes és non-profit szerveződéseket, iskolákat, egyetemeket, szociális közösségeket, beleértve ezen szervezetek vezetését és projekt-csoportjait is.

   
EAGT
EAGT

EAGT (European Association for Gestalt Therapy) alapvetően európai szövetség, amely befogadja a Gestalt alapon dolgozó terapeutákat, szupervízorokat, szervezeti tanácsadókat, valamint gestaltos nemzeti egyesületeket, iskolákat.

Kapcsolatfelvétel
Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Kattintson ide, és lépjen máris kapcsolatba velünk!
A fotókat készítette: Schmideg Ádám | adam.schmideg.net © Copyright Anima-Ráció Konzultánsok