Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ark - anima-ráció konzultánsok
Minősítő tréningek

ARPe Nemzetközi Akkreditációs Tréning

Budapest, 2014. december 8-10.

ARPe

A mai világban az egyéni és szervezeti működést a bizalom segíti és a bizalomra építve tudunk hatékony és hosszú távú fejlődést elérni. A bizalom és önbizalom közvetlen kapcsolatban áll az autoritással és a felelősséggel. A magas autoritás és magas felelősség hozza létre a hatóerőt. Ha egy csoportban a tagok kölcsönösen támogatják az egyéni hatóerőt, hatalmas lehetőségek nyílnak meg számukra.
Az ARPe jogtiszta, tudományosan bemért eszköz, amely bizonyítottan azt méri, amit mérnie kell. Kitöltésével térképet kapunk amely:

  • átfogó képet ad az autoritás (önismeret, önelfogadás) és a felelősségvállalás szintjéről, a hatalomról alkotott nézetekről, valamint a másokkal való együttműködés során létrehozható hatóerőről,
  • vizsgálja az érzelmi intelligenciát, a bizalom szintjeit, a nyitottságot,
  • megmutatja a jelenlegi állapotot és segítségével pontosan meghatározható a fejlődés iránya.
point MI AZ ARPe? point VISSZAJELZÉSEK point RÉSZVÉTELI DÍJAK point JELENTKEZEM

 

GPOP© Nemzetközi Akkreditációs Tréning

Budapest, 2015. szeptember 7-9.

A Golden Profiler of Personality© más néven GPOP© kérdőív a Carl Gustav Jung elméletére épülő személyiségtipológia, az MBTI továbbfejlesztett változata. A GPOP© a világon elterjedt és széles üzleti körökben alkalmazott; kiválóan használható vezetésfejlesztésre, együttműködés fejlesztésére, önismeretre és családterápiában is. Június 23-25. között vizsgával egybekötött, nemzetközileg akkreditált tréninget tartunk. A sikeres vizsga feljogosít a magyar, angol és német változatok használatára. Ezt a kérdőívet kizárólag akkreditáltak használhatják. A képzésre olyan tanácsadókat, trénereket, HR szakembereket és vezetőket várunk, akik munkahelyi környezetükben vagy tanácsadói munkájukban kívánják alkalmazni a kérdőívet együttműködés- és vezetésfejlesztési és önismereti céllal. A program tartalmazza a tipológia történetét, az elméleti hátteret, a mérés módszertanát és validálását, az eredmények visszajelzésének módját, az etikai alapelveket és az alkalmazást egyéneknél és csoportoknál.

A minősítő tréninget Richard Bents Ph.D (USA, Minnesota) és Erős Ila tartják.

A kedvezményes jelentkezési határidő: 2015. július 31.

point MI A GPOP?   point RÉSZVÉTELI DÍJAK   point JELENTKEZEM

 

Kapcsolatfelvétel
Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Kattintson ide, és lépjen máris kapcsolatba velünk!
A fotókat készítette: Schmideg Ádám | adam.schmideg.net © Copyright Anima-Ráció Konzultánsok