Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ark - anima-ráció konzultánsok

Munkatársaink

Az ARK tagja a Flow Csoportnak, amely egy nyolc cégből álló ötven fős szakmai-üzleti csoport. Így a vezetés- és szervezetfejlesztés, ill. a humán erőforrás- és működésfejlesztés minden részterületén tudunk megfelelő színvonalon szakértői munkát végezni.

Dr. Erős Ilona

Erős Ilona

Ügyvezető, szervezeti tanácsadó, tréner

Végzettségei:
Közgazdász doktor, Marx Károly közgazdaságtudományi Egyetem
Vezetés- és szervezetfejlesztő, National Training Laboratories, valamint Gestalt Institute of Cleveland, Amerikai Egyesült Államok.
Gestalt terapeuta, London School of Counselling

Fő működési területei:
Coaching, vezetésfejlesztés, együttműködés-fejlesztés, szervezetfejlesztés, coach-képzés, Gestalt terapeuta-képzés.
Tervez és kivitelez együttműködés-fejlesztő, vezetéshatékonysági, illetve coachképző tréningeket, valamint szervezeti műhelyeket.
A GPOP© (Személyiségprofil), az ARPe© (a kiterjesztett Autoritás-Felelősség-Hatóerő) és a CAS© (Szervezeti változások létrehozása, kiterjesztése és fenntartása) kérdőívek magyarországi honosítását vezette.

Szakmai szervezeti tagságai:
A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának tiszteletbeli és Mezei Julcsi díjjal kitüntetett tagja, a Magyar Gestalt Egyesület egyik alapítója és első elnöke, jelenleg tiszteletbeli tagja, az Európai Egyesület a Gestalt terápiáért (EAGT) általános elnökségének tagja, Magyarország képviselője, a Pszichoterápia c. folyóirat szerkesztőbizottságának tagja.

Publikációi:
Vezetés- és együttműködés-fejlesztésről szóló tanulmányai jelennek meg szakmai folyóiratokban és vezetőknek szóló kiadványokban.

e-mail: eros.ila @ anima-racio.hu

Richard Bents, Ph.D (Minnesota, USA)
Richard Bents
Szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner

Az ARK-kal közösen folytatott fő tevékenységi területei:
ARPe és CAS kérdőívek honosítása, tréningek tartása az MBTI és az ARP alkalmazásáról a vezetés és a tanácsadás fejlesztésében, illetve szervezeti kultúra, változási képesség, vezetői készségek és tulajdonságok mérése, fejlesztése középméretű és nagy multinacionális cégeknél.

e-mail: richard @ futuresystemsconsult.com
Kapcsolatfelvétel
Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Kattintson ide, és lépjen máris kapcsolatba velünk!
A fotókat készítette: Schmideg Ádám | adam.schmideg.net © Copyright Anima-Ráció Konzultánsok