Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ark - anima-ráció konzultánsok
Tréningek

Tréning stressz és kiégés ellen

A stresszel terhelt szervezetekről részben vagy egészben elmondhatjuk, hogy

  • számos folyamat és tevékenység egy újabb, sürgősebb feladat miatt félbeszakad.
  • a munkatársak energiaszintje egyre alacsonyabb, gyakori a fáradtság, türelmetlenség.
  • az emberek egyre nehezebben tudják pontosan megmondani, hogy mi az oka a rossz érzésüknek, gyakori a mások hibáztatása.
  • jellemző a „csak ezt éljük túl” hozzáállás.
  • erősödik az a hit, hogy a dolgokon már nem lehet változtatni.

Ezek azok a fásultságot, kiégést jelző tényezők, amelyeken változtatni érdemes, és ennek első lépése lehet a felismerés, tudatosítás, és változtatási célok kijelölése. Erre javasolunk 2-3 napos tréninget.

Egyéb lehetőségek:

Előzetes megbeszélést követően behívhatunk képzett és tréningben is gyakorlott természetgyógyászt, aki egyfelől Shiatsu masszázst végez, másfelől tanítja a résztvevőket relaxálni, vagy egyéb hasznos technikákra.

Célszerű az online elérhető POP Személyiségprofil kérdőív használata, amely a Myers-Briggs Típusindikátor továbbfejlesztett változata. Mivel a különböző személyiségtípusok más-más módon viselkednek stresszhelyzetekben, így a stresszt elkerülő, valamint az azt csökkentő stratégiáik is különbözőek. A POP Személyiségprofil kérdőív és a hozzá tartozó, az egyes típusokra vonatkozó leírások jó kiindulási alap a különböző stresszkezelési eljárások felismeréséhez, kialakításához.

Javasoljuk, hogy a tréning külső helyszínen legyen, kellemes környezetben, jó ellátással, mert ez elősegíti a tanulandókra összpontosítást.
Kapcsolatfelvétel
Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Kattintson ide, és lépjen máris kapcsolatba velünk!
A fotókat készítette: Schmideg Ádám | adam.schmideg.net © Copyright Anima-Ráció Konzultánsok